Fotograaf Zwolle en Steenwijk voor bedrijven en organisaties 

Als fotograaf werk ik vanuit de regio Zwolle & Steenwijk voor bedrijven en organisaties door heel Nederland. Maar ik werk ook graag in mijn eigen regio in de Kop van Overijssel. Als bedrijfsfotograaf werk ik op locatie met mijn mobiele studio en vanuit mijn eigen vaste studio in Sint Jansklooster 

Mijn stijl als bedrijfsfotograaf 

Als professioneel bedrijfsfotograaf ben ik gespecialiseerd in het werken voor bedrijven en organisaties. Ik maak bijvoorbeeld bedrijfsreportages en ik verzorg zakelijke portretfotografie en redactionele fotografie voor magazines en bedrijven. Ik zoek vaak naar de puurheid van mensen en ik verbeeld graag échte, authentieke verhalen. Dat zie je terug in mijn portretten van mensen, mijn projecten rond maatschappelijke thema’s (o.a. in de zorg) en in mijn werk als ‘storytelling fotograaf’. In al dat werk staan verhalende en menselijke beelden vaak centraal.   

Kenmerkend in mijn vrijere werk is dat ik graag werk met weinig scherptediepte (het hoofdonderwerp scherp, de omgeving onscherp) en als het even kan met een robuuste uitstraling in de bewerking. Door conceptueel te werken en door de kleurstelling van foto’s op elkaar af te stemmen, ontstaan vaak duidelijke series. Dat komt vaak ook goed van pas in de opdrachten die ik maak voor bedrijven en organisaties. 

Zo werd ik fotograaf in de regio Zwolle & Steenwijk 

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen. Daar werd ik in 2007 oorspronkelijk grafisch vormgever na de opleiding Grafische Vormgeving. Na meerdere banen in de grafische sector zocht ik meer en ik ging fotograferen. Toen ontdekte ik pas wat ik écht zocht. Ik doorliep de Fotovakschool en ontwikkelde door de jaren mijn eigen stijl. Daarbij kwamen mijn grafische achtergrond en ervaring met beeldbewerking goed van pas.  

Door de liefde zocht ik mijn heil uiteindelijk wat noordelijker in Nederland. Zo werd ik fotograaf in Overijssel. Daar woon en werk ik nu heerlijk vanuit de rustige en natuurrijke omgeving van Sint Jansklooster (vlakbij Giethoorn), tussen Zwolle en Steenwijk. Ik werk voor opdrachtgevers door het hele land, maar zij vragen mij ook vaak voor opdrachten op locatie in Noord- en Oost-Nederland. 

Fotograaf Zwolle-Steenwijk nodig?  

Naast mijn landelijke opdrachten werk ik ook graag in mijn eigen regio. Dat heeft ook z’n voordelen. Dus zoek je een fotograaf in Zwolle of Steenwijk? Stuur mij dan gerust vrijblijvend een e-mail. Dan bespreken we de mogelijkheden. 

Fotograaf Zwolle Steenwijk (Overijssel) voor bedrijven en organisaties in heel Nederland.