Redactionele fotografie die verhalen sterker maakt

Zoekt u redactionele fotografie voor een magazine, website of andere communicatiemiddelen? Als redactioneel fotograaf kan ik dit ook voor u verzorgen. Redactionele foto’s zijn bedoeld om een artikel of verhaal te versterken of ondersteunen. Dit kan bestaan uit een enkel beeld, bijvoorbeeld een werkportret maar dit kan ook aangevuld worden met meerdere beelden zoals bijvoorbeeld sfeerbeelden of handelingen. Artikelen en verhalen komen vaak vanuit verschillende gebieden in Nederland, ik ben dan ook inzetbaar door heel Nederland.

Wat is redactionele fotografie?

Redactionele fotografie is een breed begrip. Het gebeurt meestal op locatie om een verhaal te versterken. In mijn geval gaat het vaak om foto’s in de werkomgeving van mensen met conceptuele fotografie, een bedrijfsreportage, portretfotografie, reclame fotografie of storytelling fotografie. Op deze gebieden voel ik mij volledig thuis. Daardoor werk ik betrokken en kan ik snel werken als dat nodig is.

Mijn achtergrond als vormgever komt vaak ook goed van pas om het redactionele concept te versterken, beelden goed toepasbaar te maken en om snel te kunnen schakelen voor de uitvoering.

Diverse toepassingen

Mijn redactionele fotografie kan bestaan uit alleenstaande beelden of series. Ook de toepassing kan sterk verschillen. Naast de plaatsing bij verhalen in magazines of op online media kunnen de foto’s bijvoorbeeld ook worden toegepast voor web-banners of andere specifieke vormen. Als ik dit vooraf weet, kan ik het perfect op maat aanleveren.

Eerdere opdrachtgevers

Als redactioneel fotograaf werk ik voor zeer diverse opdrachtgevers. Van redacties voor tijdschriften en webmagazines tot bedrijfsbladen. Voorbeelden van recente opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld brancheorganisatie ABU (algemene bond uitzendondernemingen), de alliantie Samen Werken voor Werk en het magazine IJssel Moves.

Meer weten over mijn werk als redactioneel fotograaf?

Wilt u uw verhaal of artikelen versterken met professionele redactionele fotografie? Of wilt u graag extra voorbeelden van mijn werk zien die overeenkomen met uw vraag? Stuur mij dan gerust vrijblijvend een e-mail voor meer voorbeelden of extra informatie over de mogelijkheden.