Zakelijke portretfotografie buiten en op de werkvloer

Zakelijke portretfotografie is een vak op zich. Het belang wordt steeds groter nu foto’s van medewerkers vooral online steeds vaker gedeeld worden, bijvoorbeeld via LinkedIn, Instagram of via het Intranet binnen uw bedrijf. Persoonlijke en onderscheidende foto’s kunnen het beeld van u en uw organisatie versterken. Zeker als zij zijn afgestemd op de kernwaarden van uw organisatie. Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van deze portretfotografie.

Zakelijke portretfotografie bij u op locatie

Ik kan portretfoto’s maken in mijn eigen studio, maar bij de meeste bedrijven kom ik voor zakelijke portretfotografie op locatie. Met mijn mobiele fotostudio kan de portretfotografie buiten en binnen plaatsvinden. Vaak kiezen we een dag(deel) waarom ik alle medewerkers achter elkaar kan fotograferen. Met een vaste stijl en met oog voor het persoonlijke beeld van iedere medewerker. Uiteraard kunnen na verloop van tijd eventueel aanvullende portretfoto’s gemaakt worden.

Zakelijk portret, niks voor u?

Bij een zakelijk portret wordt vaak gedacht aan een wat nettere setting, op kantoor in pak, netjes met de armen over elkaar en niet te gek doen. Dit kan, maar hoeft natuurlijk niet zo te zijn. U kunt ook een spontaan en sprankelende portretfoto laten maken, gewoon buiten of op een ander inspirerende plek. Het is belangrijk dat het bij u past en uitstraalt wat u wilt uitstralen. In een oriënterend gesprek vooraf komen deze onderzoekende vragen ook duidelijk aan bod. Op deze manier ga ik graag te werk en zo maakte ik ook portretfoto’s en bedrijfsfoto’s op locatie voor triggerpointreset coach Milou van Kranen en een artistieke, filmische portretfoto, ook toegepast als banner voor tekstschrijver Eric Hoogeweg. Is dit meer iets wat bij u past? Kijk dan ook eens bij mijn portretten.

Zakelijke portretfotografie

Heeft u nog specifieke wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stuur mij een e-mail!